Om oss

Edvardssons är ett företag som utför det mesta inom entreprenader. Vi utför schakt, materialtransporter, dräneringar, grunder, snöröjning, tomtplanering, avlopp mm. Företaget är ett familjeföretag som grundades 1993 av ägaren Johnny Edvardsson som enskild firma och 2011 bildade han aktiebolaget Edvardssons last och Schakt AB. Edvardssons har sitt säte ute på Ekerö, och arbetar främst i […]

Edvardssons är ett företag som utför det mesta inom entreprenader. Vi utför schakt, materialtransporter, dräneringar, grunder, snöröjning, tomtplanering, avlopp mm.

Företaget är ett familjeföretag som grundades 1993 av ägaren Johnny Edvardsson som enskild firma och 2011 bildade han aktiebolaget Edvardssons last och Schakt AB. Edvardssons har sitt säte ute på Ekerö, och arbetar främst i Stockholm med omnejd.

Johnnys intresse för maskiner och lastbilar har lett till att Edvardssons idag har flera olika maskiner och lastbilar och bred kompetens inom området. Och det absolut viktigaste, ett härligt och kompetent gäng av anställda.